Her kadın kendi hamileliğini yaşar!

Bugün canım sevgilim, birtanecik kocamla evlilik yıldönümümüz:)Nice yıllara bir ömür boyu bu harika adamla girmek nasip olur inşallah!Seni çooooook seviyorum kocammmmmm:))Seneye bugün Surya Hanım da aramızda olacak bakalım.. Surya Hanım demişken dün halası onun için harika bir hoşgeliyorsun partisi düzenledi. Yedik içtik beraberce güldük, eğlendik. Gerçekten de inanılmaz güzeldi..Normalde yabaniyimdir bu tür organizasyonların adamı değilimdir, bana kalsa aklıma gelmez böyle bişi yapmak...Ama ne kadar da güzel oldu işte, ailemizin büyük organizatörü,dünyanın en tatlı halası Neylan yaptı yine yapacağını..Madame Coquette organizasyon ve Zerrin'e ve tabi Neylancıgıma buradan binlerce öpücük.MUCKKKKKKKKK


Düğün, parti, doğum günü ve hertürlü parti ve organizasyonda Madame Coquette'in üstüne tanımam!Gerçekten de size özel detaylarla, ince ayrıntılarla, binbirtürlü şıklıkla, nefis ikramlarla unutulmaz bir gün yaşatmayı çok çok iyi biliyorlar:)



Partiden sonra benim kız biraz heyecan yaptı galiba,bir baktım karnım kaskatı, içerde ufaklık kıpır kıpır, akşam korkuttu biraz bizi erken mi geliyor diye ama neyse ki şimdi herşey yolunda!
31. haftamızdayız biraz daha dayan kızım az kaldı:)annesi gibi sabirsiz olmaz inşallah ben 7 aylık doğmuşum ne acelem varsa hehe:)

Hamilelik ve yoga ile ilgili nacizane fikrimi paylaşmak isterim.Tüm müstakbel anne adayları ne olur yogayı hayatınıza almak için hamile kalmayı beklemeyin.Yoga'ya hamilelikten önce başlayın.Elbette hamile yogasının da çok büyük faydaları var. Ama önceden beden yapınızı güçlü tutar bu sürece hazırlar, zihnen de daha uyumlu olmayı deneyimlerseniz hamileyken çok daha rahat oluyor herşey. Sırt, bel kuyruksokumu ağrılarınız olmuyor, bacaklarınızda varis ya da ödem olmuyor...Ne biliym bir olay olduğunda çok daha sakin kalmayı ve önceliğinizin bebeğiniz olduğunu daha kolay hatırlıyorsunuz..Tabi ki bunda hormonların ve içgüdünün de büyük payı var. Genel de daha reaktif olabileceğim durumlar karşısında kendimi çok daha sakin buluyorum...Kavga ya da gerilim ortamlarında ki dış dünyayı değitiremeyiz bunlar olacak kendimi çok daha kolay sakin tutup, gevşeyip, sessiz kalabiliyorum. Ne büyük hediye! Sessizlik en büyük uzlaşma bazen:)

Daha önce hamilelik geçirmiş kadınlar bazen herşeyi ben bilirim edasıyla yaklaşabiliyor yeni hamile adaylarına..Saçma sapan soru ve endişeleriyle sizi gerebiliyorlar. Yok göbek deliğin fırlamadı mı aaaaa nasıl olur, yok ayak bileklerin şişmiyor mu, basur oldun mu? Bakiym karnın çatladı mı? Kaç kilo aldın?oooo sen bir de son aylarda gör kiloyu,davul gibi olacaksın ama sonra geçiyor merak etme.. Son aylarda çok sinirli olacaksın, miden altüst olacak, gastrit olabilirsin doktor ilaç verdi mi? Kan hapı desteği al, yok kalsiyum hapı al dişlerin dökülür, kemik erimesi olursun..Neee normal doğum mu valla çılgınlık gibi laflarla ya da kendi normal doğum tecrübeleriyle sizi rahatlatacaklarına nasıl bağırdıklarını, korktuklarını ballandıra ballandıra anlatabiliyorlar...

Her kadın kendi hamileliğini yaşar güzel anne adayları bunu hiç aklınızdan çıkarmayın!Size söyledikleri herşeyi ciddiye alırsanız eğer organizmanız da öyle yapar ve birden tüm belirtileri yaşamaya başlarsınız sanki olmaları şartmış gibi.. Bazılarını yaşasanız bile doğumdan sonra hiçbirinden eser kalmayacak..Belki de hiçbiri size uğramayacak.Ne olursa olsun bedeninizi sevin ve ona ilgi gösterin! Size böyle yaklaşanlarla sık görüşmeyin en azından doğuma kadar, endişe enerjisine değil sizin neşeye, mutluluğa,desteğe ihtiyacınız var en çok!

Ruhsal alemle, yaratıcı kaynakla olan eşsiz bağınızı düşünün.Bir canda iki ruhsunuz!Bebeğinizle yoga halinde bir ve bütünsünüz..Kendinizi gergin hissettiğinizde onun saf, sonsuzlukla bağlantıda olan ruhu size gereken tüm desteği verecek, en zor anınızda bile içinize serin rüzgarlar getiecek,onunla iletişim kurun şimdiden. Ruhlarınız içiçe geçmişken böylesine mucizevi bir andayken gelecek endişeleri bırakın.Anın tadını çıkarın. Siz rahimsiniz, yaratıcının tezahürüsünüz tam şu anda:)Bu ne demek biliyor musunuz? Kendiniz ve bebeğiniz için ne hayal ederseniz ne dilerseniz o olur demek!Tüm yaratma enerjisi, akış sizinle şu an.Farkında olun ve beraber akın!

Tüm anne adaylarını güzel göbeklerinden öpüyorum...
 Surya'nın anne adayı;)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hatta bazen uzak kalıp özlemek...

Eskiyi yıkmak yeniyi kucaklamak hep kolay olsa..

sen hep burda kal melek!